Trammelant speelt “Gender Neutraal

Dit jaar 2020 speelt Muziektheater " Trammelant "weer! Dit vrijgevochten gezelschap brengt de komische voorstelling “Gender Neutraal”, onder regie van Agnes Bergmeijer.  

"Trammelant" is geen vereniging, er is geen organigram, er zijn geen statuten maar...... er is vooral een gezellige groep mensen die allemaal graag theater maken. Met spel en muzikale klanken van het "Trammelant" Orkestje wordt een betoverend geheel gevormd, dat regelmatig doet twijfelen tussen lachen en schaterlachen. " Trammelant" komt iedere keer weer tot een voorstelling waar honderden mensen zich aan laven. "Trammelant" speelt op mooie plekken in de streek, buiten, op platte karren die een volkomen onherkenbaar fundament zijn van steeds andere taferelen. Afwisseling, innovatie, nieuwe-tijd-denken, oude-tijd-denken, ook het stuk van dit jaar zit er vol van.                                                                                                                                              

Dit jaar speelt "Trammelant", ‘Gender Neutraal’.  Wim Wijnakker bewerkte "Twelfth Night" van Wiliam Shakespeare tot een absurdistisch en hilarisch gedrocht. Wat overeind bleef is de gedachte: niets is wat het lijkt te zijn. 

Na afloop volgt een gezellige avond met de vele toeschouwers die jaarlijks met eigen meegebrachte stoelen van de voorstelling komen genieten in een heerlijke ongedwongen sfeer, vaak bij een vuurtje. 

Aanvang is 20.00 uur, breng uw stoel mee. Er is geen entree. Na afloop gaat de pet rond én er is natuurlijk  een sfeervolle nazit voor ieder die wil. 

Voor speeldata en reservering  klik hier  Helaas alles is volgeboekt reserveren is dus niet meer mogelijk.
Let op i.v.m. Corona zijn er beperkte reserveringsmogelijkheden!