Dit jaar géén Trammelant. We werken hard achter de schermen aan 'n extra mooie voorstelling in 2020! Want in 2020 bestaan we 40 jaar!!

Muziektheatergezelschap Trammelant bestaat alleen als het speelt. Het is een clubje gedreven theatermakers uit een wijde regio, gespecialiseerd in muzikaal straattheater. Al meer dan 39 zomers lang kiest het rondtrekkende Trammelant voor een eigen soort absurd realisme en brengt gerust een verhaal zonder verhaallijn op de planken. In de meestal zelfgeschreven stukken ligt de ellende voor het oprapen, pal voor de voeten van het publiek dat de billen bij elkaar knijpt en schatert van plezier. Het publiek stroomt jaarlijks toe met zelf meegebrachte stoelen en met contanten voor in de pet.

Na afloop van de voorstelling brengt een borrel in een naburig café, spelers en toeschouwers bij elkaar en leidt keer op keer tot talrijke nieuwe ontmoetingen.


"May fools speak wisely about what wise men doe foolishy...."   William Shakespeare


Er wordt weer hard gewerkt aan een mooi stuk wat wordt gespeeld in de zomer 2020, op de bekende locaties nadere info volgt .